11 Ocak 2009

KADAVRA KURSU TAMAMLANDI



Kadavra kursundan taze ve sağlam bilgiler ile dönüldü. Blok greftleme, sinüs yükseltme, dil frenilumu genişletme, foramen mentale varyasyonları, facial arterin yolu vs.. gibi konularda bildiklerimiz tazelendi, bilmediklerimiz beynimize yüklendi. Kurs öğretmenleri Dr.Pascal Valentini ve Anatomi hocamız Prof.Dr. C. Gaudy, katılımcıları müthiş istekli, çok zekice sorular soran ve kursa katılan en bilgili guruplardan biri olarak nitelendirdi. Kendimizle övünüyoruz....Bilginin değerini bilen, bilgiye yartırım yapan (ve bir gün mutlaka karşılığını alacak olan ) katılımcı arkadaşlarımı yürekten kutluyorum..Bunlar: Dr. Adnan Oya, Prof.Dr.Ateş Parlar, Doç. Dr.Beyazıt Bağcı, Dr. Burkay Doruk Özer, Dr.Can Ergene, Dr.Cenk Uludoğan, Dr.Hayri Erkan Uçar, Dr.Muammer Gözlü, Dr.Neriman Gülcügil, Dr.Nuran Çulcuoglu, Prof. Dr.Sema Aka, Dr.Serdar Soytürk, Doç.Dr.Tezcan Demiröz, ve bendeniz Türker Örnekol.
Sırası gelmişken, bu organizasyonun yükünü omuzlayan dernek sekreterimiz Bn.Saliha Bulut a emekleri için tesekkür ederiz.
Kursa katılanların arasında arkadaşlarınız varsa, hemen telefon ile arayıp izlenimlerini taze iken paylaşınız ..Ve eğer, gelecekte benzer bir kursa katılmaya niyetliyseniz, derneğimizi arayarak ön listeye isminizi kaydettirmenizi öneririm....

Hiç yorum yok: